Het hoofdhuis is een zeer ruime en stijlvol ingerichte woning waar in maximaal 10 personen kunnen overnachten. Het telt 3 slaapkamers voor twee personen en 1 slaapkamer voor 3 personen. In de woonkamer staat een slaapbank waar eventueel de 10e persoon kan slapen. Op de begane grond vindt u een grote eetkamer met openslaande deuren naar de tuin. De originele boerenkeuken met een grote openhaard en een originele stenenvloer is volledig ingericht, met een groot kooktoestel, oven, magnetron, ijskast, wasmachine, koffiezetapparaat en overige keukenattributen. Op de eerste verdieping vindt men de woonkamer met open keuken, een badkamer en 2 slaapkamers waaronder een met privé badkamer.
Overal in dit huis zoals de foto’s illustreren, zijn de originele en statige elementen van dit huis goed bewaard gebleven; houten vloeren, hoge plafonds en deuren, de grote openhaard in de keuken waar men vroeger in kookte, de stenen wasbak, imposante houten trappen naar de bovenverdieping.
Het huis grenst aan een grote tuin waar van de zon genoten en waar ‘s avonds gebarbecued kan worden.
Dit huis is uiterst geschikt voor grotere groepen.

Periode maa – jun jul – aug sep – nov
Tarieven per week (€) 1220 1520 1220
Tarieven per dag* (€) 200 250 200

* Minimum verblijf : 2 dagen in laagseizoen ; 3 dagen in hoogseizoen.

Bed, bad en keukenlinnen inclusief.
De borg bedraagt € 250.
Schoonmaakkosten woning: € 50.
Roken is binnen niet toegestaan.

Aankomst/vertrek: de gasten kunnen de vakantiehuizen in vanaf 17u en dienen die weer te verlaten voor 10u op de dag van vertrek (dit geldt voornamelijk voor het het hoogseizoen).